Potravinové intolerance

CO JSOU POTRAVINOVÉ INTOLERANCE?

Intolerance je přecitlivělost organismu na určité složky z potravin. Příčinou vzniku intolerance mohou být různé faktory, např. metabolické poruchy.

Potravinové intolerance nejsou alergie. Organismus na alergii reaguje okamžitě, zatímco intolerance se projeví až po určité době (hodiny, dny až týdny). Od alergií se také liší v tom, že je velmi obtížné intolerance vypozorovat. 

Příkladem potravinové intolerance je laktózová intolerance nebo-li nízká schopnost až neschopnost organismu štěpit laktózu vlivem nedostatku enzymu laktázy. 

  

CO ZPŮSOBUJÍ?

Potravinové intolerance sice neohrožují život člověka, nicméně velice znepříjemňují kvalitu života.

POTÝKÁTE SE S NÁSLEDUJÍCÍCMI PROBLÉMY?


  • Kožní problémy (ekzémy, kopřivka, akné, apod.)
  • Nedostatek energie, častá únava, bez vitality, deprese.
  • Bolesti hlavy, migrény, bolesti kloubů.
  • Oslabená imunita.
  • Dýchací potíže.
  • Problémy s hmotností.
  • Nadýmání, bolesti a křeče břicha, průjmy, zácpa.
 
Řešili jste své potíže s lékařem nebo jste podstoupili různá lékařská vyšetření, 
ale ani přesto se Vám nepodařilo přijít na to, co za tím vším stojí?
 
Není třeba se trápit déle a odhalte příčinu pomocí laboratorních testů z krve.

V ČEM SPOČÍVÁ LABORATORNÍ TESTOVÁNÍ A MÁ POMOC?

  • Komplexní řešení Vašich problémů na základě odběru krve.
  • Odhalení nevhodných kombinací potravin, které Vaše tělo zatěžují a naopak, které jsou pro Vás vhodná.
  • Analýza potravin, které stojí za Vašemi potížemi.
  • Nastavení vhodného stravování dle výsledků testu.
  • Zaručená spolehlivost krevních imunologických testů, jejichž odpověď je konkrétní.